Bekijk deze afbeelding van deze activiteit Thema: sport - Golfevent bij de Tongelreep in Eindhoven op algemeen.bedrijf


t/m

Thema: sport - Golfevent bij de Tongelreep in Eindhoven

Op donderdag 8 juni 2023 vindt het sport event van JOB plaats. Ditmaal gaan we golfen en worden jullie vanaf 16.00 uur verwacht bij Golfclub de Tongelreep in Eindhoven.

Bekijk deze afbeelding van deze activiteit Thema: Markteconomisch op algemeen.bedrijf


t/m

Thema: Markteconomisch

Arjen Ouwehand, werkzaam als Sectoranalyst in het Real Estate Finance team binnen de Rabobank, neemt ons mee in de (actuele) trends en ontwikkelingen in de verschillende vastgoedmarkten. We zijn tijdens dit event te gast bij Woonbedrijf in Eindhoven, ook zij gaan ons meenemen in de actualiteiten binnen Woonbedrijf.

Bekijk deze afbeelding van deze activiteit Thema vitale werk & leefomgeving op algemeen.bedrijf


t/m

Thema vitale werk & leefomgeving

Tijdens dit event staat het thema persoonlijke ontwikkeling centraal. In ons drukke bestaan waarin we continue geprikkeld worden en vaak ”aan” staan is het van essentieel belang om onszelf in balans te houden en op tijd te ontspannen. We staan tijdens dit event stil bij onze eigen vitaliteit.

Bekijk deze afbeelding van deze activiteit Maatschappelijk event met Trudo en Springplank op algemeen.bedrijf


t/m

Maatschappelijk event met Trudo en Springplank

Trudo en Springplank werken al jaren samen op het gebied van maatschappelijke opvang en vastgoed. Trudo verzorgt huisvesting voor een aantal kandidaten van Springplank. Vorig jaar openden ze samen Bakkie 040 op Strijp-S, een koffie met een verhaal. Eerst iedereen onderdak en daarna iedereen aan de bak. Trudo en Springplank vertellen jullie graag hun verhaal.

Bekijk deze afbeelding van deze activiteit Algemene Leden Vergadering op algemeen.bedrijf


t/m

Algemene Leden Vergadering

Het nieuwe bestuur wordt ingeluid en deze zal haar plannen voor komend jaar aan jullie presenteren. Graag attenderen wij je erop dat een meerderheid van de leden aanwezig moet zijn om de ALV doorgang te kunnen laten vinden. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan willen wij je vragen ons een volmacht te verstrekken. De volmacht wordt samen met de andere stukken voor de ALV een week van te voren gestuurd.

Bekijk deze afbeelding van deze activiteit Bouw & Vastgoed event op algemeen.bedrijf


t/m

Bouw & Vastgoed event

Beste JOB Leden, Zie onderstaande definitieve uitnodiging voor het gedeelde event met BZOB, BVS, BG en JOB. Als je hierbij wilt aansluiten meld je zsm aan aangezien de plekken beperkt zijn. Aanmeldingen op deze uitnodiging gelden als definitief voor het hele event inclusief diner.

Bekijk deze loader logo afbeelding op Job.