LOCATIE :

Breda

VAN :

29 maart 2023 - 15:30

TOT :

29 maart 2023 - 20:30

Breda

Beste leden,

Jullie waren al op de hoogte gesteld middels de "Save the Date" maar hierbij nodigen wij jullie officieel uit voor het volgende event op woensdag 29 Maart aanstaande.

Tijdens dit event staat het thema persoonlijke ontwikkeling centraal. In ons drukke bestaan waarin we continue geprikkeld worden en vaak ”aan” staan is het van essentieel belang om onszelf in balans te houden en op tijd te ontspannen. We staan tijdens dit event stil bij onze eigen vitaliteit.

Een gezonde leef & werkomgeving creëren door mensen letterlijk er figuurlijk in beweging te krijgen. Dat is de missie van de Sports + Vitality HUB in Breda. Hier bevindt zich de toegangspoort tot sport, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap. Hier wordt er gebouwd aan een online en offline community platform, waar ambitieuze ondernemers en overheidsinstellingen samen komen en werken aan maatschappelijke uitdagingen en implementeren innovaties om werk- en leefomgevingen vitaler en gezonder te maken.
Wij brengen een bezoek aan deze hub waar oprichter Marcel Visser ons het verhaal achter de hub zal vertellen.

Daarnaast zullen wij in de praktijk aan de slag gaan. Zo krijgen we een inspiratie sessie met praktijkvoorbeelden die ons tools meegeven hoe wij onze eigen leef en werkomgeving vitaler kunnen maken. Daarbij zal er ook een link gelegd worden naar de branche waarin wij werken.

Ook gaan wij onszelf letterlijk en figuurlijk ontspannen door middel van de recharge sessie welke door Mieke Roovers is ontwikkeld. Mieke heeft een achtergrond als coach en lifestyle expert en heeft veel (top) managers en sporters mogen begeleiden en is tevens deelnemer van de vitaliteitshub. Door middel van een VR recharge sessie gaan we in de relax modus.

Nadat we onszelf letterlijk en figuurlijk hebben geïnspireerd en opgeladen is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Het programma ziet er als volgt uit:
15:30u Inloop en ontvangst
15:45u Introductie Sport & Vitalityhub
16:15u Activiteit 1: VR ontspanningssessie
Activiteit 2: Inspiratiesessie vitale werk/leefomgeving
18:15u Einde inhoudelijke programma
18:30u Borrel & diner (locatie volgt via de app)
20:30u Einde programma

Adres: Bergschot 69, Breda
Parkeren kan op locatie. Bij de slagboom op grijze knop drukken en parkeren bij bordjes GE of waar geen bordjes staan.

Tot de 29e!
Namens het bestuur van JOB

Bekijk deze loader logo afbeelding op JOB.