LOCATIE :

SX-gebouw (Torenallee 3, Eindhoven)

VAN :

06 juni 2024 - 16:00

TOT :

06 juni 2024 - 21:00

SX-gebouw (Torenallee 3, Eindhoven)

Beste JOB-leden,

Het volgende event vindt plaats op donderdag 6 juni. Dit keer staat het jaarlijkse sportevent in het teken van het 'Van 't Slot' halen van ons lichaam via het thema ‘Beweging, Houding en Vitaliteit’.

Hiervoor nodigen we jullie graag uit in het SX-gebouw in Eindhoven. Het SX-gebouw is ontstaan uit een samenwerking tussen Triple Double, VolkerWessels en de Gemeente Eindhoven. Het SX-gebouw vormt de thuisbasis voor diverse partijen die een passie of natuurlijke link met elkaar hebben door middel van sport.

Na de metamorfose - van glasfabriek tot centrum voor sport, marketing en media - is de naam van het uit 1914 daterende pand hetzelfde gebleven. De S staat voor sport, de rode draad voor de bewoners die in de driehoek sport, marketing en media actief zijn. De X staat voor kruisbestuiving, het vermenigvuldigen van activiteiten en natuurlijk de eXperience.

Onze eX-perience voor deze middag bestaat uit een drietal onderdelen:

  1. een interactieve kennis sessie met uitleg over vitaliteit en het belang van beweging in de werkomgeving. Wat is er ingericht binnen jullie organisatie en hoe kun je starten of het onderwerp aankaarten binnen je eigen organisatie? We zoomen verder in op de theorie, praktijk bevindingen en mogelijke vervolgstappen onder begeleiding van vitoloog Remco van Poppel
  2. bij het tweede onderdeel gaan we zelf aan de slag, het betreft een korte (beweging)sessie over core mobiliteit en basishouding door oefeningen die je dagelijks kunt toepassen om zowel fysiek als mentaal in optimale conditie te blijven. Er is steeds meer bewustzijn en interesse over klachten en onze dagelijkse bewegingsbehoeften. Team Work Health Club gaat met ons aan de slag en geeft concrete tips voor de ideale hoeveelheid beweging en invulling van jouw werkdag;
  3. het derde onderdeel is een rondgang door het SX-gebouw, vooral langs de bijzondere eyecatchers uit de Nederlandse sport(geschiedenis). De tour wordt gefaciliteerd door medeoprichter en Creative Director bij Triple Double, Norbert Korsmit.

Na het licht intensief inhoudelijke deel, verzorgt HOUT! de culinaire afsluiting van het programma.

Het volledige programma is als volgt:

  • 16.00 – 16.30: inloop bij Restaurant HOUT! (in het SX-gebouw)
  • 16.30 – 18.00: activiteiten in 3 groepen (de deelsessies duren 20-30 min)
  • 18.30: 2-gangendiner bij Restaurant Hout!

Adres: SX-Gebouw - Torenallee 3 te Eindhoven

Parkeren: nabije opties zijn parkeergarage Langs het Spoor (2 min lopen), Parkeergarage om de Hoek (4 min lopen) of Parkeerkelder Philips Stadion (5 min lopen) of in de omliggende straten (Let op: betaald parkeren).

Kledingvoorschrift: zorg ervoor dat je kleding en schoenen draagt waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

We zien jullie graag op donderdag 6 juni!

Met vriendelijke groet,


Het bestuur

Bekijk deze loader logo afbeelding op JOB.