LOCATIE :

Vlijmenseweg 2 's-Hertogenbosch

VAN :

21 februari 2024 - 16:00

TOT :

21 februari 2024 - 21:00

Vlijmenseweg 2 's-Hertogenbosch

Beste JOB-ers,

Tijdens dit evenement nodigen we jullie uit om kennis te maken met de wereld van de plantaardige keuken! Hoewel we waarschijnlijk allemaal weten dat het goed zou zijn om minder vlees, vis en zuivel te consumeren, kan het bereiden van een smakelijke maaltijd met enkel plantaardige producten soms nog een uitdaging zijn.

Lenna Omrani (lennaomrani.com & @lennaomrani) zal ons vandaag meenemen in haar verhaal. Lenna is een ondernemer op het gebied van plantaardige voeding, receptontwikkelaar, foodfotograaf en voormalig topsporter. Haar doel is om plantaardig eten aantrekkelijk, toegankelijk en leuk te maken.

Na het beluisteren van het inspirerende verhaal van Lenna, gaan we samen aan tafel om te genieten van een driegangendiner, bereid en geserveerd door de getalenteerde leerlingen van het Koning Willem I College.

We kijken ernaar uit om samen met jullie deze dag samen te beleven en te ontdekken hoe smaakvol en verrassend de plantaardige keuken kan zijn!

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 – 16.15: inloop en ontvangst
16.30: start inhoudelijk deel
17.30: borrel
18.15: start diner
20.45: einde event

Locatie: Ons Restaurant - Koning Willem I College
Adres: Vlijmenseweg 2, ‘s-Hertogenbosch
Parkeren kan op het eigen terrein van het Koning Willem I College (slagboom is gelegen aan de linkerzijde van de Henri Dunantstraat).

Graag zien we jullie op woensdag 21 februari!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Sharon & Nikki

Sponsoring mogelijk gemaakt door

NAAM SPONSOR TEST

Bekijk deze loader logo afbeelding op JOB.